Catalan English French German Italian Russian Spanish

AVIS LEGAL

Aquesta pàgina web és propietat de la PARRÒQUIA SANT PERE I SANT PAU D'ALGAIDA, (des d'ara, Parròquia d'Algaida), amb domicili al Carrer del Rei, núm. 1, 07210 d'Algaida.

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina, el nom de domini, el codi font, i l'estructura de navegació i continguts són titularitat de la Parròquia d'Algaida, a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació en qualsevol forma.

Així mateix, la Parròquia d'Algaida autoritza a reproduir, copiar, distribuir o publicar el contingut de la informació d'aquesta pàgina a través de qualsevol mitjà i suport sempre que se'n citi la seva procedència. Alguns dels continguts allotjats en la present web han estat obtinguts d'internet sense cap tipus de finalitat lucrativa. En cas que alguns dels continguts allotjats en aquesta web estiguin protegits per drets comercials, us demanam que ens informeu per Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., i aquests seran retirats de manera immediata.

Mitjançant l'acceptació d'aquesta nota legal us comprometeu a utilitzar aquesta pàgina web i els serveis oferts de forma lícita, i de manera que no produeixin un perjudici en els drets o interessos de tercers o que pugui danyar o produir un ús anormal de la pàgina web o dels serveis prestats per ella.

L'ús d'aquesta pàgina web es realitza sota el propi risc de l'usuari. En aquest sentit, la Parròquia d'Algaida no es responsabilitza, i per tant no respondrà, de possibles danys derivats d'interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions telefòniques motivades per causes alienes a ella; de retards o bloqueigs en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues al seu centre processador de dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes elèctrics; ni tampoc de qualsevol altra alteració que es pugui produir al programari o maquinari dels usuaris.

La Parròquia d'Algaida es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada a la pàgina web, així com també es reserva el dret de suspendre temporalment i sense necessitat d'avís previ, l'accessibilitat de la seva pàgina web per la necessitat eventual d'efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora, sense que això pugui suposar cap responsabilitat de la Parròquia d'Algaida.

D'altra banda, és un compromís de la web de la parròquia la utilització de programari lliure i de programes de codi font oberta. És per això que us recomanan que utilitzeu el navegador Firefox